Demà ja comencen les festes, ho teniu tot comprat? ja sabeu que cuinareu per als vostres invitats?
Per tancar amb les entrades sobre receptes per a aquestos nadals hui us oferirem la recepta dels típics pastissets d'ametlla de Sant Mateu. Igual que els pastissets que anteriorment us vam oferir, aquestos també els podeu farcir de la confitura que més us agradi, moniato o cabell d'àngel.

Ingredients (per a uns 45 pastissets)
- 6 ous
- 1 quilo de sucre
- 1 quilo d'ametlla molta
- Confitura de moniato o cabell d'àngel (segons preferiu)
- Neules (12 aproximadament)

Preparació
Cobrim el fons de la llanda del forn amb les neules i ho reservem. Batem les clares d'ou a punt de neu, després hi dissolem primer el sucre i després l'ametlla. D'aquesta manera aconseguirem una pasta.
Fem boletes amb aquesta pasta i les aplanem. Acte seguit, ho farcim i ho tanquem format un pastisset. Els fiquem a la llanda damunt les neules i els untem amb rovell d'ou.
Ho introduim al forn a una temperatura d'uns 150-180º durant uns 6 o 7 minuts i ja tenim els pastissets preparats!

Aprofitem aquesta entrada per desitjar-vos bon nadal i feliç any nou!