Seguint amb la temática de les tendes on-line de productes ecológics i de qualitat, us presentem Hermeneus. Aquesta iniciativa es defineix com:
club social de profesionales del sector alimentación y logística que ofrece una solución global de herramientas de comunicación para favorecer la relación entre sus socios, y entre estos y sus clientes.

 A través de ella volen recolzar al comerç local oferint-los la plataforma on-line per a poder vendre els seus productes. Ademés, busquen promocionar unes millors costums alimentaries.
Si us doneu una volta per la web comprobareu que en funció del vostre codi postal us oferiràn productes directament del productor que us arribaràn directament a casa simplement a través d'un clic. Hi ha productes de tot arreu de la geografía espanyola així que resulta una opció interessant per poder tindre a casa productes que per la distancia geográfica no solem tindre accés. A banda, tenen una secció d'ofertes, molt important en els temps que corren.

Per altra banda, Farga Restaurant ja torna a l'activitat. Tornem amb forces renovades disposats a oferir-vos els millors plats i serveis.